Anja van de Meer Uitvaartverzorging.

Persoonlijke benadering is voor mij heel belangrijk. De wensen van de overledene en nabestaanden staan daarbij op de eerste plaats.

Mogelijkheden

De uitvaart moet volledig naar uw wens verlopen en alles bieden wat de overledene en u hadden bedacht. Er zijn er veel mogelijkheden. Wij hebben deze voor u op een rij gezet. U kunt altijd contact met ons opnemen om hierover van gedachten te wisselen.

De Uitvaart

Wij kunnen voor u de officiële en praktische zaken regelen en kunnen met u samen de uitvaartceremonie vormgeven. Een aantal zaken moet snel geregeld worden denk daarbij aan het opbaren van de overledene, het vastleggen van een begrafenis of crematie, de rouwkaart.

Contact

Wij willen graag helpen bij vragen of opmerkingen.  Neem eenvoudig contact op via ons telefoonnummer of het contactformulier.

NabestaandenDesk

Dit is een goede dienstverlening en u helpt de nabestaanden hier écht mee. NabestaandenDesk versnelt het proces na de uitvaart, zodat u ruimte overhoudt om te praten over hoe het was en de rouw.

Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u ons altijd bereiken.

DSC01012

Anja van de Meer Uitvaartverzorging

De laatste twintig jaar heeft Anja van de Meer Uitvaartverzorging de ervaring opgedaan dat er soms nog veel vragen zijn over een uitvaart. Bijvoorbeeld wat er allemaal mag en kan, maar vooral wat de nabestaanden zelf mogen en kunnen doen. Daarnaast weet niet iedereen dat u, ondanks dat u een uitvaartpolis heeft, u vrij bent om te kiezen wie voor u de uitvaart verzorgt. Wij kunnen u daarin ondersteunen.

 

U kunt met Anja een afspraak maken zodat zij samen met u uw wensen kan inventariseren en de mogelijkheden kan bespreken. Dit kan op elk gewenst tijdstip en plaats, wij staan tenslotte 24 uur per dag,  7 dagen in de week voor u klaar. Ook is het mogelijk om een wilsbeschikking op te stellen.

Ervaringen van anderen

NabestaandenDesk

Dit is een goede dienstverlening en u helpt de nabestaanden hier écht mee. NabestaandenDesk versnelt het proces na de uitvaart, zodat u ruimte overhoudt om te praten over hoe het was en de rouw.

Mocht u hier vragen over hebben dan kunt u ons altijd bereiken.

Het Facebook-account van een overleden dierbare opzeggen?

Een Facebook-account is als een schatkist vol digitale herinneringen. Hier vind je foto’s, berichtjes en gesprekken met vrienden en familie die laten zien wie de overledene was en hoe hun leven eruitzag. Het is dan ook erg belangrijk om dit account niet (meteen) op te zeggen.
De reden hiervoor is dat het Facebook-account gekoppeld kan zijn aan andere accounts. Wanneer je Facebook opzegt, heeft dit als gevolg dat de andere accounts ook verloren gaan.

 

Als je als nabestaande nog toegang hebt tot het account, kan je het gebruiken om belangrijke informatie te delen, zoals overlijdensberichten en details over de uitvaart. Door het account actief te houden, kunnen vrienden en contacten op de hoogte blijven van deze belangrijke informatie en kunnen ze hun steun betuigen aan de nabestaanden.